Peruskurssi 6-11 vuotiaille junioreille, Junnu BJJ

Brasilialaisen jujutsun peruskurssi 6-11 -vuotiaille junioreille

Kurssilla opetellaan lajinomaista liikkumista, motorisia taitoja ja brasilialaisen jujutsun tekniikoita lapsen ikä ja kehitystaso huomioon ottaen. Junioreiden treeneissä painotetaan erityisesti kaverin kunnioittamista ja hyviä käytöstapoja jokaisessa tilanteessa. Lisätiedot lajista Suomen Brasilialaisen jujutsun liiton sivulta tästä listä.

Peruskurssin jälkeen harjoittelu jatkuu junioreiden treeneissä kaksi kertaa viikossa. Junioreiden harjoittelumaksu on 25 €/kk + seuran jäsenmaksu 50 €/vuosi. Junioreiden valmentajat ovat kokeneita lasten ja nuorten ohjaajia.

Peruskurssin hinta:  30 €, sisältää treenit maaliskuun loppuun asti

Treeniajat:

Maanantai 18.2.                          klo 17.00 – 18.00

Keskiviikko 20.2.                         klo 17.00 – 18.00

Maanantai 25.2.                          klo 17.00 – 18.00

Keskiviikko 27.2.                         klo 17.00 – 18.00

Toivomme, että lapsen huoltaja on paikalla tai lähistöllä ainakin ensimmäisen treenin ajan.

Paikka: Oulun uimahallin judosali, Pikkukankaantie 3

Varusteet: Kulutusta pelkäämätön sisäliikuntavarustus ja juomapullo. Yläosan olisi hyvä olla sellainen, että se peittää olkapäät. Ei vetoketjullisia vaatteita eikä koruja. Kynnet lyhyeksi leikatut, pitkät hiukset kiinni ilman pinnejä tai muuta sellaista, mikä voi vahingoittaa sinua tai muita treenaajia. Tatamilla ollaan avojaloin, joten huolehdithan hygieniasta ja käytät tatamin ulkopuolella sandaaleita tai suojaat jalkasi jotenkin muuten.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: cfograpplingteam@gmail.com

Touhutessa voi sattua vahinkojakin, joten tarkistathan lapsesi vakuutukset. CFO Grappling Team ei vakuuta osallistujia esim. tapaturmien varalta.

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑