Ajankohtaista

Sali kiinni 13.4.2020 saakka

Valtioneuvoston suosituksesta liikuntapaikat pitävät ovet kiinni ainakin 13.4.2020 asti.

Osattiinhan tätä vähän odottaa, mutta ikävä tilanne seuralle ja jäsenille. Paras nyt kuitenkin hoitaa tämä kunnolla, niin päästään tauon jälkeen treenaamaan entistä nälkäisempänä. Nyt on hyvä aika nostaa peruskuntoa ja huoltaa kehoa. Käykää lenkillä, ulkoilkaa ja viettäkää aikaa perheen kanssa.

CFO Grappling Team Hallitus

cfograpplingteam@gmail.com

Jäseniemme kannattaa liittyä seuran WhatsApp-listalle. Linkki liittymiseen löytyy Facebookista CFO-Grapplers -ryhmästä.

Treenit peruttu 30.3.2020 asti

Koronavirusepidemian takia laitamme treenit tauolle 30.3.2020 asti.

Suomen hallituksen suosituksesta tartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta. Pysytään terveenä!

Kiitos ymmärryksestä.

CFO Grappling Teamin hallitus

cfograpplingteam@gmail.com

Brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin peruskurssi alkaa 15.1.2020

Harrastuksena ja kuntoilumuotona brassijujutsu ja lukkopaini sopivat kaikille kuntotasoon, ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Tämä peruskurssi on suunnattu ensisijaisesti aikuisille ja yli 16-vuotiaille. Kurssilla opit erilaisia lajille ominaisia tekniikoita, liikkumista ja lopetuksia. Kurssin ohjaajina toimivat CFO Grappling Teamin kokeneet valmentajat. Kolmannen peruskurssiviikon jälkeen voit halutessasi myös osallistua lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun viikkotunneille. Ilmoittaudu mukaan alta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta!

Treeniajat keskivikkoisin klo 20 ja lauantaisin klo 11.30.
Kurssi alkaa keskiviikkona 15.1. ja viimeinen kerta on lauantaina 29.2.2020. Keskiviikon treenit on yhdistetty Kick Boxing Team Oulun vapaaottelun peruskurssiin.

Paikka: Uusikatu 35, samassa tilassa yhteistyökumppanimme Kickboxin Team Oulun kanssa. Kulku rakennuksen päädystä Nummikadun puolelta. 

Hinta: 50 €, Ilmoittautumisen voi perua 20.1.2020 mennessä. Peruskurssi laskutetaan vk 4 aikana.

Varustus: Hyvä mieli ja into uuden oppimiseen. Kulutusta pelkäämätön sisäliikuntavarustus ja juomapullo. Yläosan olisi hyvä olla sellainen, että se peittää olkapäät. Ei vetoketjullisia vaatteita eikä koruja. Kynnet lyhyeksi leikatut, pitkät hiukset kiinni ilman pinnejä tai muuta sellaista, mikä voi vahingoittaa sinua tai muita treenaajia.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumislomakkeeseen tästä

Brasilialaisen jujutsun lajikuvaus Suomen BJJ-Liiton sivuilta tästä linkistä. Lukkopaini on kuin brasilialaista jujutsua, mutta ilman jujutsussa käytettävää gi:tä. Lukkopainin ja brasilialaisen jujutsun ottelusäännöissä on pieniä eroavaisuuksia, mutta perustekniikat ovat molemmissa hyvin samanlaisia. Harjoittelijan siis kannattaa treenata vaihtelevasti niin gi päällä kuin ns. lukkopainivarusteissa. Alkuun pääset ihan hyvin tavallisilla sisäliikuntavarusteilla.

Joulun ajan treenit

Grappling Team vetäytyy joulun viettoon 21.12.2019 ja ohjattuihin treeneihin palataan 7.1.2020

Mutta eläpä huoli! Joulutauollakin todennäköisesti painitaan. Painikavereita huudellaan ja treeneistä ilmoitellaan Facebookin CFO Grapplers -ryhmässä.

Loppiaisena 6.1.2020 Kickboxing Team järjestää open matin. Lajeina lukkopaini, bjj, potkunyrkkeily, thainyrkkeily, vapaaottelu, nyrkkeily ja kaikenlainen nujuaminen. Tapahtuma löytyy Facebookista.

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑